LPS Focsani, liderul fără punct pierdut în competitia juniorilor C

Juniori

Dupa 7 etape in competitia rezervata juniorilor C, LPS Focsani conduce autoritar, cu 21 de puncte din tot atâtea posibile. Ei stau foarte bine la toate capitolele, fiind lideri atât la goluri marcate (42), cât și la cele primite (doar 2). Elevii antrenați de Alin Samoila sunt urmați în clasament de FCM Adjud (la 5 puncte distanță), ultimul loc al podiumului fiind ocupat de Viitorul Sihlea (la 5 puncte distanță, în spatele dar cu un golaveraj inferior(21-13) fata de al adjudenilor(28-12).

Seria impresionantă de goluri marcate – în doar 7 partide disputate – arată faptul că Focsaniul are o generație frumoasă, o generație care poate să aducă din nou acest sport în elita competițiilor fotbalului românesc. Mai sunt 7 etape până la finalul campionatuuil juniorilor C, in urma caruia se obtine calificarea în faza nationala rezpectiv etapa de zona si de ce nu turneul final! De partea cealaltă a clasamentului, „lanterna roșie” a Seriei este Vointa Odobesti, echipă care a obținut un singur punct în partidele disputate până acum, marcând doar 8 goluri și primind 32,in conditiile in care participa in campionat cu jucatori mai mici ca varsta.

Numărul golurilor marcate de juniorii LPS-ului demonstrează faptul că aceștia au „simțul porții”, iar LPS Focsani are 3 jucători în Top 5-ul golgeterilor. Pasalau Roberto(14 de goluri)Zaharia Alexandru(8 goluri) și Budeanu Constantin(6 goluri) ocupă locul I, si locul IIIrespectiv locul V în clasamentul golgeterilor, locul II fiind ocupat de Apenciulesei Alexandru – Viitorul Sihlea (9 goluri).

Rezultatele partidelor disputate în Campionatul  juniorilor C le puteți găsi AICI . clasamentul detaliat al golgheterilor AICI.