Programare vize anuale liga a cincea

Stiri

20130317_130610

Incepind din data de 24 februarie, echipele din liga a cincea sunt asteptate pentru vizele anuale valabile in anul in curs. AJF Vrancea face citeva precizari legate de aplicarea vizelor anuale:

1. Pentru aplicarea vizelor anuale pe anul 2014, echipele din liga a cincea trebuie sa stinga toate datoriile financiare pe care le au in acest moment.

2. Toate echipele care se vor prezenta pentru vizele anuale vor fi obligate sa aduca o copie legalizata a statului clubului respectiv sau ultima hotarire judecatoreasca de infiintare a clubului. De asemenea, cluburile sunt rugate sa prezinte certificatul de identitate sportiva. Aceste documente sunt necesare tinind cont ca in acest an vor avea loc alegeri generale la AJF Vrancea. Alegerile se vor desfasura in baza unor mandate pe care vor fi inscrise datele de identificare ale clubului afiliat la AJF Vrancea. Cluburile afiliate vor putea vota la alegerile generale doar in baza acestor mandate, prin delegatul desemnat.

3. Delegatii vor aduce un tabel cu datele de identificare a jucatorilor care solicita viza anuala pentru anul 2014.
4. Echipele care nu se vor prezenta in ziua programarii vor suporta penalizari financiare. Astfel, pentru fiecare viza anuala aplicata jucatorilor acestei echipe se va aplica o penalitate de 10 lei.

Programarea echipelor pentru vize anuale: Liga a cincea

Marti 25 februarie – Soimii Mircesti
Miercuri 26 februarie – Victoria Vinatori
Joi 27 februarie – Viitorul Virtescoiu
Vineri 28 februarie – Viitorul Biliesti
Luni 3 martie – ASS Victoria Pufesti
Marti 4 martie – Trotusul Ruginesti
Luni 10 martie – Vointa Rastoaca
Marti 11 martie – Flacara Urechesti
Miercuri 12 martie – Unirea Milcovul
Joi 13 martie – Tractorul Nanesti
Vineri 14 martie- Podgoria Cotesti
Luni 17 martie- Dinasmo Tataranu
Delegatii echipelor trebuie sa se prezinte obligatoriu in ziua programari la sediul AJF Vrancea cu carnetele de legitimare.
Echipele care vor intirzia vor suporta penalitati financiare doar pentru vizele anuale, transferurile si legitimarile putind fi facute si in alte zile decit cele programate pentru fiecare echipa.
– See more at: http://mediafotbal.ajfvrancea.ro/programare-pentru-vize-anuale-2014/#sthash.MukRWG2a.dpuf