Programare pentru vize anuale 2014

Stiri
SIGLA AJF
SIGLA AJF

Incepind din data de 17 februarie, echipele afiliate la AJF Vrancea sunt asteptate pentru vizele anuale valabile in anul in curs. AJF Vrancea face citeva precizari legate de aplicarea vizelor anuale:

1. Pentru aplicarea vizelor anuale pe anul 2014, echipele afiliate la AJF Vrancea trebuie sa stinga toate datoriile financiare pe care le au in acest moment.

2. Toate echipele care se vor prezenta pentru vizele anuale vor fi obligate sa aduca o copie legalizata a statului clubului respectiv sau ultima hotarire judecatoreasca de infiintare a clubului. De asemenea, cluburile sunt rugate sa prezinte certificatul de identitate sportiva. Aceste documente sunt necesare tinind cont ca in acest an vor avea loc alegeri generale la AJF Vrancea. Alegerile se vor desfasura in baza unor mandate pe care vor fi inscrise datele de identificare ale clubului afiliat la AJF Vrancea. Cluburile afiliate vor putea vota la alegerile generale doar in baza acestor mandate, prin delegatul desemnat.

3. Delegatii vor aduce un tabel cu datele de identificare a jucatorilor care solicita viza anuala pentru anul 2014.
4. Echipele care nu se vor prezenta in ziua programarii vor suporta penalizari financiare. Astfel, pentru fiecare viza anuala aplicata jucatorilor acestei echipe se va aplica o penalitate de 10 lei.

Programarea echipelor pentru vize anuale:
1. Luni 17 februarie – Young Stars Pancu
2. Marti 18 februarie – Selena Jaristea
3. Miercuri 19 februarie – Euromania Dumbraveni
4. Joi 20 februarie – AS Suraia
5. Vineri 21 februarie – Vointa Odobesti
6. Luni 24 februarie – Energia Vulturu
7. Marti 25 februarie – Victoria Gugesti
8. Miercuri 26 februarie – Vointa Cirligele
9. joi 25 februarie – FC Marasesti
10. Vineri 26 februarie – Victoria Gologanu
11. Luni 3 martie – Unirea Tifesti
12. Marti 4 martie – AS Cimpineanca

Delegatii echipelor trebuie sa se prezinte obligatoriu in ziua programari la sediul AJF Vrancea cu carnetele de legitimare a echipelor de seniori si juniori A 1.
Echipele care vor intirzia vor suporta penalitati financiare doar pentru vizele anuale, transferurile si legitimarile putind fi facute si in alte zile decit cele programate pentru fiecare echipa.