Alegeri AJF-Comunicat de presa

Stiri

SAM_0402Intrucat in ultima perioada au aparut din ce in ce mai multe zvonuri cum ca intentionez sa nu mai candidez la functia de Presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea doresc sa fac urmatoarele precizari:
-AJF Vrancea are in componenta aproximativ 40 de membri cu drept de vot din care 25 de cluburi de seniori,ca atare nu pot sa ma las influentat de 3-4 cluburi de juniori care sunt nemultumite,
-Consider ca mi-am facut pe deplin datoria pana acum si in urma experientei accumulate pot merge pe acelasi drum ascendent si sa corectez anumite lucruri care nu au mers asa cum trebuia in acest mandat, pentru a corecta aceste lucruri este nevoie de o echipa bine gandita si care trebuie aleasa de A.G. a AJF Vrancea, in consecinta atrag atentia membrilor afiliati asupra importantei alegerii celor doi vicepresedinti si a membrilor Biroului Executiv care au mandate la fel ca presedintele pe o durata de patru ani (daca unul dintre cei numiti nu urmareste acelasi scop ca si restul echipei de conducere lucrurile nu se pot imbunatati ci chiar inrautati).
– Chiar daca sunt deranjat de unii oameni care au inceput deja campania in culise prin jocuri murdare, le comunic ca sunt destul de puternic sa le fac fata indifferent de de ceea ce cred ei. Mi-as dori ca aceasta lupta sa fie pe fata si in acelasi timp curata, dar daca unii oameni joaca murdar o sa le raspund cu aceiasi moneda si in principal o sa le scot la iveala interesele pe care le au, interese pe care eu le-am stopat in mare parte si de aici vin nemultumirile lor.
-Consider ca activitatea asociatiei s-a imbunatatit considerabil in bine si ca am fost cat se poate de impartial cu membrii afiliati, de aceEa consider ca nu pot fi nemultumiti decat acei oameni carora nu le plac regulile, cei care doresc corectitudine nu au de ce sa fie nemultumiti.
-Indiferent de ce candidati vor veni eu voi merge inainte deoarece mai am proiecte in derulare sau supuse aprobarii direct la UEFA proiecte pe care doresc sa le duc la bun sfarsit si care vor imbunatati considerabil activitatea sportiva la nivelul asociatiei. Despre toate aceste proiecte veti afla la AG de prezentare a bilantului contabil.
Am prezentat doar cateva motive care ma fac sa merg inainte convins ca am mai multi prieteni decat dusmani in randul membrilor afiliati.
Presedinte AJF Vrancea
Dan Dumitru