Federatia Romana de Fotbal se muta la Marasesti

Grassroots

logo  carrefour nouConducerea Fedratiei Romane de Fotbal va fi prezenta duminica 06 aprilie la Marasesti la festivitatea de premiere a competitiei din cadrul proiectului initiat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea intitulat Fotbal pe Strada Rromilor. Proiectul „Fotbal pe strada romilor” este un proiect iniţiat de către Asociaţia Judeteana de Fotbal Vrancea în parteneriat cu „Federatia Romana de Fotbal si Consiliul Local al Orasului Marasesti. În centrul proiectului se afla campaniile care vizeaza cresterea nivelului de educatie si a sanselor de practicare a fotbalului în rândul comunitatii rrome, precum si eliminarea discriminarii acestora cunoscut fiind faptul ca sportul joacă un rol aparte în schimbarea atitudinii colective în societate. Pe data de 06 Aprilie –se vor desfasura finalele cu cele mai bune 4 echipe la fiecare categorie de varsta si bineinteles va avea loc festivitatea de premiere a jucatorilor prin programul U.E.F.A.Grassroots ,la premiere vor fi prezenti la Marasesti
Razvan Burleanu-Presedintele Federatiei Romane de Fotbal
Gheorghe Chivorchian-Secretar general al F.R.F
Ciprian Paraschiv coordonator Biroul pentru Dezvoltare Fotbalistică din cadrul F.R.F
Gabriel Badescu-Asistent manager al F.R.F.
Dan Dumitru-Presedintele AJF Vrancea
Daniel Gongu –directorul DJST Vrancea institutie ca va premia castigatoarele cu un sejur in Centrul de agrement de la Galaciuc.
S-a alaturat de asemenea initiativei AJF Vrancea si compania Carrfour Romania pentru ca fiecare copil participant indiferent de locul ocupat in competitie sa nu plece acasa cu mana goala.
Speram ca aceasta actiune sa constientizeze cluburile vrancene asupra programului UEFA Grassrots program ce este la indemna tuturor,si poate fi recompensat cu materiale sportive asa cu s-a intamplat la Marasesti.Dincolo de ambitiile sportive trebuie sa ne gandim in primul rand la fotbalul de baza care este de fapt sursa principala de fotbalisti care mai apoi pot deveni jucatori profesionisti.