Se lanseaza Vrancea Fotbal Festival

Juniori

te_m4787_tnIn perioada 01-Mai-15 iunie 2014 se va derula proiectul „ Vrancea Fotbal Festival”. Scopurile proiectului il constituie angrenarea la practicarea organizata si sistematica a fotbalului de catre copiii proveniti din medii socio-economice defavorizate si/sau familii cu mijloace materiale si financiare reduse. Principalele scopuri sunt : Cresterea sanselor de integrare in societate prin fotbal, depasind tendintele de discriminare care se mai manifesta inca in societate, sustinerea integrarii pe viitor a echipelor din comunitati rurale si jucatori in fotbalul de baza.
Jocurile si concursurile de Footbal pentru copii de sub 12 ani(nascuti dupa 01-01-2002) vor avea loc in fiecare localitate cu echipa afiliata la AJF Vrancea. Proiectul are scop identificarea posibililor participanți si formarea de echipe in vederea participarii intr-un campionat de minifotbal organizat pe teren sintetic pe zone geografice dupa cum urmeaza: Zona1 Gugesti-Zona 2 Suraia –Zona 3 Panciu-Zona 4 Adjud. Vor fi organizate si mese rotunde pe tema Fotbalul ca fenomen social, dar si expozitii foto unde vor fi prezentate modele de sportivi de performanta.
Proiectul este realizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea impreuna cu clubul CSM Focsani. Membrii afiliati sunt asteptati la AJF Vrancea pentru a incheia acorduri de parteneriat in vederea derularii proiectului.