Panciu a cistigat Cupa Romaniei – faza judeteana

Seniori

5Finala Cupei României, faza judeteana, a fost cistigata de formatia Young Stars Panciu, care s-a impus cu scorul de 2-1, in fata celor de la Euromania Dumbraveni.

4In minutul 2, Golea a sprintat pe dreapta de unde a centrat foarte bine pentru Covaci a carui lovitură de cap a trimis mingea jos linga bara: 1-0! Oaspetii au jucat in continuare bine si in minutul 28, Bodoc a dus scorul la 2-0. Ionut Tilvar a a redus din difrenta, dupa ce a trimis din apropiere in poarta lui Burdujel: 1-2, in minutul 38! Pancenii au ratat de două ori posibilitatea să-şi majoreze avansul, însă jucătorii săi au trimis peste poartă din situaţii favorabile.2
Youg Star a câştigat Cupa României pentru că a avut în teren o formulă cu care ar fi făcut faţă fără probleme în liga a treia. După terminarea finalei, presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, a făcut premierea echipelor, cu diplome, medalii, cupe, mingi si echipamente de joc. Diplome si medalii au primit si arbitrii care au condus – finala: Alin Sontu, Dorinel Meirosu si Ionut Paraschiv. Euromania: Bogdan Sava – Bratu, Mihaila, Vlad Negoita, Busuioc – Panaitescu, Tilvăr, Tomsa – Temelie, Lechea. Mihaescu. Au mai jucat Preda si Tirca.
Young Star: Burdujel – Ciornei, Parlac, Besa, Manea – Golea, Ciobotaru, Voinea, Bogdan Stoian – Bodoc, Covaci.
Arbitri: Alin Sontu, Dorinel Meirosu si Ionut Paraschiv.
Observatorul partidei a fost Petrache Gurguiatu.
1