Selena Jaristea joaca pentru promovare in liga a treia

Seniori

superliga_9După ce au bifat primul obiectiv al finalului de sezon, cistigarea Superligii, pentru campioana județului Vrancea, Selena Jaristea, urmează cel mai important meci al sezonului. Pe stadionul „Letea”, din orașul Bacau, fotbaliștii de la Jaristea vor juca azi barajul de promovare în Liga a III-a. Sâmbătă, 21 iunie, de la ora 18.00, echipa pregătită de Octavian Bucataru, va întâlni la jocul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, pe Sepsi OSK Sfantu Gheorghe , campioana județului Covasna.

Cu doar două înfrângeri în Superliga Vrancea, Selena Jaristea a reușit să ia fața tuturor și să câștige Liga a IV-a, la 11 puncte diferență de ocupanta locului doi, CS Young Stars Panciu.
CS Selena Jaristea va deplasa la Bacau următorul lot: Bors, Ionel – Stanciu, Gurguiatu, Rodinel Stan, Cl.Mihai, Chivu, Curteanu, Rosu, Burccacel, Prodan, S. Popa, Negoita, S. Sava, Panescu, Sandu si Capatina

O delegatie a AJF Vrancea va insoti echipa la Bacau, in lipsa presedintelui Dan Dumitru care este observator la barajul dintre Metalosport Galati(GL) si FC Gârceni (VS) care se disputa la Odobesti pe Stadionul din cartierul Unirea.