ZILELE COMUNEI VULTURU – Turneul de fotbal

Grassroots

v p 1Motiv de petrecere pentru locuitorii comunei Vulturu, acolo unde Primãria a sãrbãtorit “Ziua Comunei”, organizând o amplã manifestare. Vremea frumoasã, grãtarele încinse, dansurile populare ale ansamblului folcloric local si Tara Vrancei precum si recitalurile sustinute de cãtre interpretii invitati au fost ingredientele care au asigurat voia bunã si distractia pentru cei prezenti la cea de-a II-a editie a sãrbãtorii.
Ziua a început cu o serie de activitãti sportive si s-a încheiat spre miezul noptii într-o atmosferã deosebitã creata de focul de artificii.Una dintre acțiunile organizate cu ocazia sărbătorii comunei a fost reprezentată de miniturneul de fotbal stret care s-a desfășurat pe terenul sintetic mobil amplasat in piata agroalimentara.
Turneul a început încă de sambata 16 august, dar s-a încheiat în cursul zilei de duminica, când s-a disputat finala. Turneul a fost unul aprig disputat, în care toate echipele au luptat din greu pentru obținerea victoriilor, fiind înscrise încă de la început 8 echipe locale pe doua categorii U14 si U16.v p 2Asociatia judeteana de Fotbal Vrancea a fost reprezentata la acest eveniment de presedintele Dan Dumitru si cenzorul asociatiei Ion Cristian ,cei doi au marcat asfel prima actiune din noul mandat castigat pe 16 august.de mentionat ca ei sunt nascuti in comuna Vulturu si impreuna au pus umarul la reconstructia echipei de fotbal Energia in anul 2000 care ulterior a promovat in Liga a –III-a unde a evoluat in sezonul 2004-2005. Vom fi prezenti acolo unde copiii cu dragoste de fotbal au nevoie de noi. Doar susținând baza piramidei putem construi performanța la vârf. Toți cei care inițiază și promovează necondiționat acțiuni de acest fel, orientate exclusiv spre dezvoltarea reală a fotbalului, pot deveni partenerii noștri” a declarat la sfarsit presedinteleDan Dumitru