Academia de Fotbal Social la Dumbraveni

Grassroots

ACADEMIA DE FOTBAL SOCIAL VINE LA TINE IN SAT

Asa cum am promis simbata la Dumbraveni va poposi pentru prima data Academia de Fotbal Social,actiune cuprinsa in programul Comisiei Grassroots din cadrul AJF Vrancea, ce consta in promovarea si atragerea copiilor catre sport. Totodata se urmareste depistarea talentelor din zonele rurale care nu au in prezent posibilitatea practicarii fotbalului in mod organizat in cadrul unor cluburi sportive.

Academia de fotbal social este cel mai ambitios program de dezvoltare initiat vreodata in tara noastra de la Daciada si pana in prezent.Avem convingerea ca va fi un success total si in acelasi timp vom aduce multa bucurie in randul copiilor din fiecare localitate.Mizam de asemenea pe sprijinul si colaborarea autoritatilor din fiecare localitate.

Organizarea evenimentului local

AJF Vrancea va asigura montarea celor 4 suprafete de joc in fiecare localitate .

Se vor alcatui echipe formate din sase copii care vor participa la un mega turneu.

Echipele inscrise vor evolua simultan pe 3-4 terenuri (maxim total 8 echipe)care vor juca in sistem campionat cate 7 meciuri de 12 min fiecare cu o pauza activa de 4 min in care se vor organiza diferite concursuri individuale cu finalizare pe poarta.

Componentii echipei castigatoare vor primi cupe fiecare in parte Se vor mai acorda doua trofee speciale pentru golgheterul turneului si golgheterul la pauza activa(joc individual)

In urma unei actiuni in fiecare localitate va fi stabilita Dream Team-ul localitatii(echipa de aur) in functie de evolutia copiilor in turneu.

Copii legitimati nu vor fi cuprinsi in aceasta echipa ,dar au drept de participare.

Organizarea evenimentului Judetean

 

Dream Team-ul va participa la sfirsitul sezonului competitional (inainte de Finala Cupei Romaniei pe Judet)la Turneul Final.Toti copii participanti la acest turneu vor fi premiati cu mingi si echipament.

In cazul organizari a mai mult de 8 evenimente locale se va desfasura o faza intermediara pentru stabilirea echipelor participante la turneul final.

Actiunile se vor desfasura numai pe bazele sportive ale membrilor afiliati la cererea acestora.Pentru localitatile cu echipe in Superliga Altdorf Tehnik participarea este prioritara ,localitatile cu echipe in Liga Gragit Decor trebuie sa exprime dorinta de organizare in scris la AJF Vrancea.