S-a incheiat prima editie a Grapes CUP Odobesti

Grassroots

poza 11Prima Editie a competitiei internationale de fotbal Odobesti, struguri CUP s-a incheiat in uralele participantilor si a Suporterilor. Intrecerea adresata tinerelor Talente nascuti in anii 2004-2006 s-a desfasurat in Zilele de 25 si 26 octombrie 2014, concomitent PE terenul de sport DIN Cartierul Mihai Sturza DIN Unirea de Odobesti, Dar Si in Sala de sport DIN Acelasi Oras.

Marii Castigatori ai acestei editii au Fost CSM Focsani U11 si Sporting Bacau la U9. Fiecare participant la Odobesti, struguri CUP un Fost Premiat la finala cu mingi, diplomă Sau ECHIPAMENT. Locurile I, II, III si IV au Fost premiate, Dar au Fost si Premii individuale din pretul cel mai bun jucator, cel mai bun portar si golgheter.

Premierea sa tinut in sala de sport DIN Odobesti Tier Primarul ORASULUI i-a felicitat PE jucatori, Sponsori si suporteri. „Vreau să multumesc TUTUROR participantilor din pretul ca v-ati straduit sa veniti la noi, pretul circa ati indurat frigul si conditiile destul de neprielnice din pretul fotbal , Dar NUMAI cu eforturi si sacrificii putem sa ii vedem La televizor, la Cele mai mari echipe DIN Lume. Va multumesc circa ati ajuns la Odobesti. Vreau sa multumesc si ACS Tampa, pretul ca în Parteneriat cu dumnealor am reusit sa FACEM acest turneu „ , a SPUS Daniel Nicolas , Primarul ORASULUI Odobesti.

Competitia de fotbal Odobesti, struguri CUP un Fost organizata de Primaria ORASULUI Odobesti în Parteneriat cu cluburile de fotbal ACS Timpa Brasov si Junior Galati si Asociația Județeană de Fotbal Vrancea.

Sponsorii competitiei: Aurora COM Odobesti, Green Garden Resort Odobesti, Avicola Focsani, Odobesti NDT testare, Beciul Odobesti, Izoterm Construct Romintur, Rimnicom.

 

GALERIE FOTO: