Belodedici, Vladoiu, Ticleanu si Mihali, VIP-urile care vor oferi premiile la Academia de Fotbal Social

Grassroots

Miodrag Belodedici, Jan Vladoiu si Aurica Ticleanu, reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal si invitatul special al clubului CSM Focsani, Gica Mihali, fost antrenor al formatiei focsanene in liga a doua, sunt personalitatile care vor efectua festivitatea de premiere la Academia de Fotbal Social, alaturi de presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru. Cei patru fosti componenti ai echipei nationale a Romaniei au confirmat prezenta la evenimentul organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea si Directia Judeteana de Sport si Tineret Vrancea. Actiunea se va derula duminica 21 iunie, de la orele 10.00, pe stadionul Milcovul din Focsani. La turneul final al Academiei de Fotbal Social vor participa opt echipe din localitatile: Tifesti, Cirligele, Dumbraveni, Jaristea, Tataranu, Ciorasti, Gugesti si Rastoaca/Nanesti.
beloPremiile competitiei vor fi oferite de Federatia Romana de Fotbal prin cei trei reprezentanti de seama care vor sosi la Focsani. Totodata, Directia Judeteana de Sport si Tineret Vrancea, dar si AJF Vrancea vor oferi premii surpriza copiilor participanti. In cadrul evenimentului de la Focsani vor fi premiate si campioanele judetene la juniori in sezonul 2014/2015. Astfel vor primi premii Euromania Dumbraveni – juniori A 1, FCM Adjud – juniori B1, LPS Focsani – juniori C, CSM Focsani – juniori D si E. In cadrul evenimentului va avea loc si un meci intre echipele de juniori B de la FCM Adjud si juniori C de la LPS Focsani.
Cu aceasta ocazie, presedinte AJF Vrancea invita toti reprezentantii echipelor, dar si primarii localitatilor implicate in proiectul Academia de Fotbal Social sa ia parte la mega-evenimentul ce se va bucura de prezenta unor jucatori care au evoluat la Campionatul Mondial de Fotbal din SUA 1994, atunci cind nationala Romaniei a reusit cea mai mare performanta din istorie, calificarea in sferturile de finala. Participantii se vor bucura de prezenta unui alt mare fost tricolor Aurica Ticleanu, dar si de cea a lui Gica Mihali, ultimul antrenor care a condus de pe banca o echipa din Focsani care a activat in liga a doua.