Gloriile fotbalului romanesc au premiat campionii Vrancei

Grassroots

Scoala din Tifesti este castigatoarea competitiei „Academia de Fotbal Social”.
tifePe locurile urmatoare s-au clasat echipele din Dumbraveni si Tataranu. Departajarea s-a facut abia în ultima etapa, formatia din Tataranu ratand primul loc dupa ce nu a reusit sa învinga ultima clasata, Scoala Gugesti, care a realizat în acest meci singurul punct din întrecere.
tataraCu aceasta ocazie la Focsani au sosit Miodrag Belodedici, Jan Vladoiu si Gica Mihali. Cele trei personalitati ale fotbalului romanesc au fost asaltate de fani, care au dorit sa se fotografieze sau sa obtina un autograf de la fostii tricolori. La turneul final al Academiei de Fotbal Social au participat opt echipe din localitatile: Tifesti, Cîrligele, Dumbraveni, Jaristea, Tataranu, Ciorasti, Gugesti si Rastoaca. Belodedici, Vladoiu si Mihali au oferit premiile la finalul întrecerii.
dumbravAu fost premiati golgeterul, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator si a fost ales drem-team-ul întrecerii, care va participa la turneul Brasov Indoor Cup. „Academia de Fotbal Social” este o actiune cuprinsa în programul Comisiei Grassroots din cadrul AJF Vrancea ce consta în promovarea si atragerea copiilor catre sport si care urmareste depistarea talentelor din zonele rurale care nu au în prezent posibilitatea practicarii fotbalului în mod organizat, în cadrul unor cluburi sportive. Cei trei fosti tricolori au oferit si premiile pentru campioanele judetene la juniori. Cele trei glorii ale fotbalului romanesc au oferit premii echipelor Euromania Dumbraveni – juniori A 1, FCM Adjud – juniori B1, LPS Focsani – juniori C, CSM Focsani – juniori D si E. Premiile competitiei au fost oferite de Federatia Romana de Fotbal, Directia pentru Sport Vrancea care a dat echipamente de joc jucatorilor ce au luat parte la turneul final si AJF Vrancea.