Premierea echipelor campioane in sezonul 2014/2015

Seniori

Euromania Dumbraveni a cistigat Cupa Romaniei

Echipa Euromania Dumbraveni a cistigat faza judeteana a Cupei Romaniei, dupa ce a trecut cu scorul de 4-3 de Victoria Gugesti, dupa executarea loviturilor de departajare. Finala, desfasurata pe stadionul Milcovul, in prezenta a peste o mie de spectatori, a opus doua rivale, care au avut galeriile numeroase. Acestea si-au sustinut favoritii pe toata durata partidei. La finalul celor 120 de minute regulamentare scorul a fost egal 0-0. La loviturile de departajare, Euromania Dumbraveni s-a impus cu 4-3. La finalul meciului, presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, a premiat cele doua finaliste. Jucatorii, antrenorii si primarii celor doua localitati, Valentin Tilvar si Vasile Vatra, au primit diplome din partea organizatorilor. Ambele echipe au primit cite o cupa, dar si un echipament de joc si mingi.
gugestiVictoria Gugesti a fost surpriza placuta a actualei editii a fazei judetene a Cupei Romaniei
Finala a fost condusa de o brigada formata din Mihai Gica, Cristi Voicu, Marius Stoica si Iulian Iacob. Acestia au primit cite o placheta la festivitatea de premiere.
panciuIn puaza finale Cupei Romaniei a fost premiata si campiona Superligii Altdorf Tehnik. In prezenta reprezentantului sponsorului principal, FC Panciu a primit tricourile de campioni, dar si trofeul pentru titlul obtinut in sezonul 2014/2015. FC Panciu va reprezenta judetul la barajul de promovare in liga a treia. Pe 20 si 27 iunie, pancenii vor juca cu Victoria Traian, din judetul Braila. In deschiderea finale Cupei Romaniei a avut loc un interesant meci de copii, arbitrat de o brigada formata din Sorin Birzan – Madalin Andreevici – Toader George.