Campionatul Judetean incepe pe 12 septembrie

Stiri

Campionatul Judetean de Fotbal va incepe pe 12 septembrie. Pina in acest moment 15 echipe s-au inscris pentru sezonul 2015/2016, dar pina saptamina viitoare sunt asteptate si alte formatii. Prima etapa din cadrul Cupei Romaniei are loc pe 5-6 septembrie. Tragerea la sorti a partidelor din Cupa Romaniei va avea loc marti 1 septembrie de la orele 18.00. In campionat, toate echipele vor fi obligate sa joace cu doi jucatori nascuti dupa 1 ianuarie 1995. Echipele participante sunt obligate sa aiba cite o echipa de juniori. Echipele care nu vor avea echipe de juniori categoria A1 – E nu vor avea drept de calificare in Superliga. Componenta seriilor in acest moment este urmatoarea:
Seria I: Odobesti, Vointa Cirligele, Unirea Milcovul, Vointa Sl. Ciorasti, Vointa Rastoaca, FCM Adjud, Victoria Vinatori
Seria a II-a: Euromania Dumbraveni, Victoria Gugesti, Podgoria Cotesti, Tractorul Nanaesti, Dinamo Tataranu, ASS Victoria Pufesti, Soimii Mircesti si Unirea Tifesti.
In caazul in care se vor mai inscrie trei echipe, vor fi alcatuite trei serii. Primele cinci echipe din seriile I si II vor ramine neschimbate.