Componenta seriilor din Campionatul Judetean

Stiri

Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea a stabilit componenta celor doua serii din cadrul campionatului judetean de fotbal. Astfel, in urne la tragerea la sorti vor intra doar echipelele care nu au datorii la AJF Vrancea. Dintre cele 14 echipe, vor fi primite la tragerea la sorti doar echipele care vor avea actelele clubului conform legislatiei in vigoare. Campionatul Judetean va debuta pe 2 serii. Prima etapa va avea loc pe 05-06 Septembrie. Aceste echipe vor debuta in Cupa Romaniei pe 29 August. Tragerea la sorti va avea loc pe 27 august.
seria1Seria intii cuprinde echipele FCM Adjud, Victoria Pufesti, Unirea Tifesti, Vointa Rastoaca, Soimii Mircesti, Victoria Vinatori, Viitorul Virts[coiu.
seria2Seria a doua va cuprinde formatiile Unirea Milcovul, Tractorul Nanesti, Euromania Dumbraveni, Victoria Gugesti, Vointa Slobozia Ciorasti, Dinamo Tataranu si Podgoria Cotesti. Rugam cele 14 cluburi sa trimita la AJF Vrancea Actualizarea date cluburi.Atragem atentia ca ultima zi de inscriere si actualizare date cluburi este 26 Aug ora 16.Dupa aceasta data nu se vor mai face modificari in componenta seriilor.Echipele care inregistreaza datorii mai mari de 1000 de lei sau nu au dosarul de afiliere complet la AJF Vrancea vor fi propuse Biroului Executiv spre dezafiliere.