In atentia cluburilor participante in campionatele de seniori

Regulamente Seniori Stiri

BANERE-PATRATEVa reamintim ca pina la data de 27 august 2015 aveti obligatia de a completa si transmite la AJF Vrancea formularele de inscriere in competitie (DISPONIBIL AICI).
De asemenea, va reamintim ca echipele care nu au complet dosarul de afiliere (DISPONIBIL AICI) nu vor fi acceptate in competitie.
De asemenea, venim in sprijinul dumneavoastra cu cele doua forme de organizare, respectiv Club Sportiv de Drept Privat (DISPONIBIL AICI) si Club Sportiv de Drept Public (DISPONIBIL AICI)
Va anuntam pe aceasta cale ca Legea Sportului 69/2000 a fost in dezbatere publica si a suferit modificari importante. Proiectul de act normativ, care urmeaza a fi trimis spre aprobare Parlamentului, este disponbil pe site-ul mts.ro.
Datorita acestor modificari, cit si a problemelor pe care le-am intimpinat cu totii la controalele Curtii de Conturi, facem un apel catre toti membrii afiliati  sa constientizeze faptul ca trebuie sa coreleze activitatea sportiva cu legislatia in vigoare, care a suferit modificari importante in ultimii ani.
In speranta ca ati inteles necesitatea intrarii in legalitate ,lucru pentru care aveti tot sprijinul nostru , va asteptam sa luati parte la competitiile organizate de AJF Vrancea.

Sezonul 2015-2016 va debuta in data de 29-30 August cu prima etapa de Cupa Romaniei . In week endul urmator ,respectiv 05-06-Septembrie va debuta Campionatul judetean in noua forma de organizare.Incepand cu acest an va fi introdusa si Cupa AJF Vrancea competitie in care vor evolua treptat echipele pierzatoare din Cupa Romaniei.

La final de sezon va avea loc Cupa Cupelor, meci in care vor evolua castigatoarele celor doua competititii ,respectiv Cupa Romaniei si Cupa AJF Vrancea.

Sezonul urmator va fi deschis cu Supercupa Vrancei ,meci in care vor evolua castigatoarea Campionatului Judetean si castigatoarea Cupei Cupelor.