AJF Vrancea a premiat campioanele scolare

Juniori

Elevii de gimnaziu si liceu s-au duelat la intreceri de fotbal, la final de saptamina. La Adjud a avut loc faza judeteana a intrecerii la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, la licee.
economicFinala mica a opus Colegiul Economic Focsani, profesor Radu Bulancea si Liceul “Eremia Grigorescu” Marasesti, pregatita de Emilia Costache. Focsanenii s-au impus cu scorul de 3-2.
IMG_20160130_102932Primul loc le-a revenit celor de la LPS Focsani. Jucatorii pregatiti de Alin Samoila s-au impus in finala, scor 2-0, in fata celor de la Liceul “Emil Botta” Adjud, profesor Emil Dumitru. 3Festivitatea de premiere a fost facuta de inspectoarea de educatie fizica si sport, Vica Minca, alaturi de reprezentantii Asociatiei Judetene de Fotbal si a organizatorilor, respectiv profesorul Emil Dumitru, directorul, dar si antrenorul echipei de la Liceul “Emil Botta”. Faza judeteana a Olimpiadei Gimnaziilor a avut loc la Sala Polivalenta din Focsani. Scoala Ioan Basgan s-a impus in turneu dupa ce a invins in meciurile cele mai importante cu 1-0 pe Colegiul “Al.I.Cuza” Focsani si cu 3-0 pe Liceul “Al. I.Cuza’ Panciu. Echipa pregatita de profesorul Sebi Bizna va merge la faza regionala, la Galati. Turneul feminin a fost cistigat de echipa din Ploscuteni. Fetele din nordul judetului au trecut cu scorul de 2-1 de echipa din Bordesti. La faza regionala, fetele din Ploscuteni vor evolua pe teren propriu. Festivitatea de premiere a fost facuta de presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru si inspectoarea Vica Minca. Organizatorii au oferit diplome pentru toti elevii participanti, medalii si cupe.