S-a stabilit programul competitiilor judetene de fotbal

Stiri

superliga18Joi, la Adunarea Generala a AJF Vrancea a avut loc tragerea la sorti a partidelor din turul al doilea al Cupei Romaniei – faza judeteana. In sferturi s-au calificat echipele Vointa Slobozia Ciorasti, ACS Odobesti, Dinamo Tataranu, Podgoria Cotesti, Euromania Dumbraveni, FCM Adjud si Tractorul Nanesti. AS Suraia este a opta echipa din sferturi. Suraienii au stat in primul tur. Sferturile de finala vor avea loc pe 5-6 martie 2016.

Programul meciurilor:
Dinamo Tataranu – Vointa Slobozia Ciorasti
AS Suraia – ACS Odobesti
Tractorul Nanesti – Euromania Dumbraveni
Podgoria Cotesti – FCM Adjud

La intalnirea de joi s-a stabilit si programul Superligii Altdorf Tehnik. Acolo se vor forma doua grupe de cate patru echipe. Primele doua clasate la finalul celor sase etape vor juca in semifinale tur-retur, in timp ce locurile 3 si 4 vor juca in turneul pentru locurile 5-8. Ocupantele locurilor 2 si 4 vor juca partidele tur pe teren propriu. Finalele Superligii se vor disputa tot in sistem tur-retur. Prima echipa organizatoare va fi stabilita prin tragere la sorti. Componenta celor doua grupe este urmatoarea:

Grupa A: Euromania Dumbraveni, Vointa Cirligele, Vointa Rastoaca si Victoria Gugesti
Grupa B: ACS Odobesti, Unirea Tifesti, Soimii Mircesti, Victoira Pufesti

Echipele nu vor avea obligatia sa foloseasca jucatori sub 21 de ani.
Prima etapa din Superliga Altdorf Tehnik are loc pe 12-13 martie 2016. Ziua de disputare a jocurilor (simbata sau duminica) va fi stabilita de echipa gazda.
Echipele gazda vor fi obligate sa aiba doua rinduri de echipament la fiecare joc

Liga a cincea va avea la start 11 echipe, impartite in doua grupe. Prima etapa are loc pe 12-13 martie. Castigatoarele celor doua grupe vor juca in finala intrecerii.
Componenta celor doua grupe este urmatoarea:
Grupa A: Vointa Sl. Ciorasti, Dinamo Tataranu, Tractorul Nanesti, Podgoria Cotesti, Unirea Milcovul, AS Suraia
Grupa B: FCM Adjud, Gloria Racoasa, Trotusul Ruginesti, Viitorul Homocea, Victoria Vinatori

In cadrul Adunarii Generale de joi a fost validat si noul presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri Vrancea, Cristi Voicu.
Au fost afiliate echipele Gloria Racoasa, Viitorul Homocea si National Golesti.
Au fost dezafiliate echipele: Viitorul Biliesti, Viitorul Focsani, AS Cimpineanca, Selena Jaristea, Viitorul Virtescoiu, ASS Vulturu si Stiinta Focsani.
In cadrul Adunarii Generale a fost prezentat noul statut cadru al AJF Vrancea.

G2Juniorii, obligatoriu la toate ligile

Membrii Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal au adoptat in cadrul sedintei din 22 februarie 2016 noi cerinte in privinta juniorilor si jucatorilor sub 21 de ani pentru cluburile din Liga 1, 2, 3 si pentru campioanele judetene care vor juca in meciurile de baraj pentru promovarea in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii. Cluburile din Liga 1 vor fi nevoite ca din urmatorul sezon, 2016-2017, sa utilizeze pe intreaga durata a unui meci minim un jucatori eligibil pentru nationala Under 21, cele din Liga 2 sa aiba trei jucatori, cu unul mai mult fata de cat are voie acum, iar in Liga 3 echipele sa foloseasca trei jucatori Under 19. La Liga a 4-a – echipele care vor sa participe la barajul pentru editia 2017-2018 este necesar sa indeplineasca conditiile prevazute pentru Liga a 3-a. Toti jucatorii la care se face referire in prezentele norme sunt jucatori formati la nivel national.