Goluri multe in prima etapa din 2016

Seniori

superliga18Cele doua competitii judetene de fotbal au debutat la finalul acestei saptamani. Superliga Altdorf Tehnik a programat sambata si duminica partidele primei etape.
Rezultate meciurilor au fost:
Grupa A:
Vointa Rastoaca – Euromania Dumbraveni 3-3
Victoria Gugesti – Vointa Cîrligele 4-1
Grupa B:
ACS Odobesti – Unirea Tifesti3-1
Soimii Mircesti – Victoria Pufesti 8-2
În campionat s-au format doua grupe de cate patru echipe. Primele doua clasate la finalul celor sase etape vor juca în semifinale tur-retur, în timp ce locurile 3 si 4 vor juca în turneul pentru locurile 5-8. Ocupantele locurilor 2 si 4 vor juca partidele tur pe teren propriu. Finalele Superligii Altdorf Tehnikse vor disputa tot în sistem tur-retur. Prima echipa organizatoare va fi stabilita prin tragere la sorti. Echipele nu vor avea obligatia sa foloseasca jucatori sub 21 de ani. In acest sezon, barajul pentru promovarea în Liga 3 se va disputa tot în format tur-retur, meciurile fiind programate pe 18 si 25 iunie, ambele de la ora 18:00. In acest sens, asociatiile judetene de fotbal au obligatia de a transmite numele echipei calificate la baraj din competitia pe care o organizeaza, pana la data de 13 iunie 2016. La barajul de promovare în Liga 3 pot participa numai structurile sportive cu personalitate juridica cu Certificat de Identitate Sportiva, eliberat de Ministerul Tineretului si Sportului. De asemenea, numele echipelor castigatoare ale fazei judetene a Cupei Romaniei vor fi transmise Federatiei Romane de Fotbal pana la data de 20 iunie 2016.

superliga7Trei serii în liga Grafit Decor

Liga Grafit Decor are la start 11 echipe. S-au format trei serii, urmand ca primele doua clasate sa se califice în faza urmatoare. Cele sase echipe calificate vor fi împartite în doua grupe a cate trei echipe. Castigatoarele celor doua grupe vor disputa finala Ligii Grafit Decor.
Rezultate meciurilor:

Grupa A:
Vointa Sl. Ciorasti – Podgoria Cotesti 2-0
Tractorul Nanesti – Dinamo Tataranu 2-1
Grupa B:
FCM Adjud – Gloria Racoasa 7-1
Viitorul Homocea – Trotusul Ruginesti 3-1
Grupa C:
Victoria Vanatori – AS Suraia 4-4