Scoala Gugesti, invingatoare la etapa a doua a proiectului „Un viitor mai sigur, sa fim mai buni”

Grassroots

12 echipe de fotbal au participat sambata, pe terenul comunal din Gugesti, la etapa a doua a Proiectului „Un viitor mai sigur, sa fim mai buni”, proiect organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea, IPJ Vrancea si ISJ Vrancea. La finalul unei intreceri sportive, pe primul loc s-a clasat echipa Scolii Gugesti, care, in finala mare, s-a impus dua executarea loviturilor de departajare cu 2-1 (0-0 in timpul regulamentar de joc) in fata echipei din Sihlea. La turneu au participat echipele din comunele Vintileasca, Jitia, Chiojdeni, Dumitresti, Bordesti, Slobozia Bradului, Timboiesti, Dumbraveni, Obrejita, Gugesti, Sihlea si Gura Calitei.
2Festivitatea de premiere a fost facuta de presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, seful Directiei Judetene de Sport si Tineret Vrancea, Daniel Gongu, inspectorul scolar Vica Minca si subcomisar Costel Hanganu, seful sectiei rurale din comuna Gugesti.
premii indivGolgeterul turneului a fost Bogdanel Ivancea – Slobozia Bradului, iar la jocul 1 la1 Danut Arsene – Gura Calitei. Cel mai bun portar a fost Danut Apenciucesei – Gugesti, iar cel mai tehnic jucator, Eduard Ilie – Dumbraveni. AJF Vrancea multumeste pentru implicare conducerii clubului Victoria Gugesti pentru sprijinul acordat.„Un viitor mai sigur, sa fim mai buni“ este un proiect al Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea prin care se urmareste (pe langa promovarea fotbalului prin participarea a cat mai multor copii la activitati de fotbal), descoperirea talentelor din mediul rural in special acolo unde nu exista activitate la nivel juvenil si dirijarea lor spre cluburi de juniori. Urmatoarea etapa a proiectului se va desfasura sambata viitoare, pe stadionul comunal din comuna Homocea.