Scoala Pufesti a castigat etapa a treia de la proiectul “Un viitor mai sigur, sa fim mai buni”

Grassroots

3Scoala Pufesti a castigat cea de-a treia etapa din cadrul proiectului “Un viitor mai sigur, sa fim mai buni”. Opt echipe de fotbal de la scolile din comunele Tanasoaia, Corbita, Boghesti, Ploscuteni, Homocea, Pufesti, Ruginesti si Paunesti au jucat sambata 28 de partide, in urma carora s-a stabilit clasamentul final. In final, Scoala Pufesti s-a clasat pe primul loc. Pe locul doi in clasamentul final s-a clasat Scoala Ploscuteni, iar pe locul trei Scoala Paunesti.
2Golgeterul turneului a fost Emilian Pancescu – Ploscuteni, iar la jocul 1 la1 Ciprian Manea – Ruginesti. Cel mai tehnic jucator a fost desemnat Marius Staicu – Tanasoaia, iar cei mai buni portari Tobosaru Ionut – Homocea si Denis Crinceanu – Tanasoaia. Proiectul este organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea, IPJ Vrancea si ISJ Vrancea. Organizatorii multumesc clubului Viitorul Homocea pentru sprijinul acordat si pentru modul in care s-a implicat pentru ca baza sportiva sa arate in conditii foarte bune.
1Sectia Rurala Adjud a fost prezenta la eveniment, politistii aratindu-le copiilor tehnica de interventie. Micutii au fost incintati sa vada ciinele politist, dar si autospecialele oamenilor legii.