Cine sunt cei mai buni arbitri ai Vrancei?

Stiri

Intr-un cadru festiv, arbitrii din Colegiul Judetean Vrancea au primit distinctiile pentru anul 2016. Mos Craciun a venit cu daruri pentru arbitrii de fotbal din judet. Simbata seara, la Restaurantul Moldova, cavalerii fluierului au sarbatorit alaturi de prietene si sotii. Mos Craciun a venit cu daruri multe. Cei mai buni arbitri ai annului 2016 au fost desemnati in ordine Iulian Iacob, Octavian Bucataru si Ionut Aldea. La asistenti, topul i-a cuprins pe Cristi Voicu, Stoica Marius si George Toader.

3La sperante, CJA Vrancea i-a nominalizat pe Cosmin Ignat, Gabi Caraba, Ionut Salaoru si Ionut Mocanu. Toti au primit diplome, iar laureatii si plachete. Nu a fost uitat nici sponsorul Altdorf Tehnik, reprezenatii societatii primind o placheta din partea  conducerii CJA Vrancea. La evenimentul de sambata seara a fost prezent si presedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, cel care a apreciat evolutia arbitrilor in acest an. De altfel, seful AJF –ului a fost cel care a contribuit la organizarea evenimentului de sambata seara.

1Selectionata arbitrilor  vranceni  va participa la cea mai importanta competitie organizata de Comisia Centrala a Arbitrilor, în colaborare cu Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau. Selectionata Vrancei va participa la Cupa Prietenia, competitie ce se va disputa în Sala Sporturilor din Buzau. Meciurile au loc în perioada 16-18 decembrie. Selectionata Vrancei  are ca obiectiv calificarea în sferturile de finala. Arbitrii vrînceni se afla la a sasea participare la aceasta competitie. Anul trecut, tot la Buzau, formatia condusa de presedintele CJA Vrancea, Cristian Voicu, a fost surpriza întrecerii, ajungand între primele opt, dupa ce a obtinut rezultate foarte bune în grupe si în optimi.