Adunarea Generala Ordinara a AJF Vrancea are loc pe 4 martie

Stiri

Sezonul de primavara in fotbalul judetean se va relua pe 11-12 martie, cind sunt programate partidele din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. Echipele calificate sunt CSM Focsani 2007, Euromania Dumbraveni, Victoria Gugesti, ACS Odobesti, Vointa Cirligele, UnireaTifesti, National Golesti si Tractorul Nanesti. Tragerea la sorti a meciurilor din sferturi va avea loc pe 4 martie, cu ocazia Adunarii Generale Ordinare a Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, ce va avea loc cu incepere de la ora 11.00. Superliga Altdorf Tehnik se va relua pe 18-19 martie 2017, la fel ca si liga a cincea.

 

Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea convoaca toti membrii afiliati la Adunarea Generala Ordinara din data de 4 martie 2017, ora 11.00, la sala de sedinte a Casei de Culturua.

Este invitat sa participe cate un reprezentant al tuturor membrilor afiliati.

 

Ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare este urmatoarea:

 

  1. Constatarea intrunirii cvorumului;

 

  1. Aprobarea ordinii de zi;

 

  1. Alocutiunea presedintelui AJF Vrancea;

 

  1. Desemnarea a 3 persoane pentru verificarea procesului-verbal oficial al Adunarii Generale

 

  1. Prezentarea bilantului contabil pe anul precedent, aprobarea prin vot a acestuia si descarcarea de gestiune a Comitetului Executiv;

 

  1. Afilierea definitiva a structurilor sportive care au depus cereri de afiliere in cursul anului 2016; Sportul Ciorasti, CSM Focsani 2007, Sageata Biliesti,

 

  1. Dezafilierea structurilor sportive conform art. 20, alin. 2, punctele a, b si c, din Statutul AJF Vrancea; Fan Club Steaua Marasesti, Soimii International Mircesti, Victoria Vinatori, Sporting Focsani, Viitorul Homocea, Vointa Rastoaca.

 

  1. Informare privind desfasurarea returului campionatelor judetene si Cupa Romaniei;

 

  1. Diverse discutii si propuneri
  2. Adoptarea hotararii Adunarii Generale Ordinare a AJF Vrancea