Debut pentru Selectionata Vrancei la Turneul Speranțelor

Juniori Stiri

Pe stadionul Milcovul din Focşani va avea loc duminică primul meci al selecționatei județului Vrancea U-14, juniori născuți în anul 2004. Cu începere de la ora 13.00, vrâncenii susţin în compania selecţionatei Tulcea meciul din cadrul  primei etape din cadrul "Turneului Speranțelor", organizat de FRF în parteneriat cu toate AJF-urile din țară. Prima etapă va avea loc duminică 10 septembrie 2017. AJF Vrancea a fost repartizată în zonă alături de selecționatele județelor: Constanţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Tulcea. În primăvara anului 2018, după disputarea celor zece etape din această toamnă (5 acasa - deplasare), va avea loc etapa regională a Turneului Speranțelor, la care vor participa dl. Mihai Stoichiță - director tehnic FRF, dl. Gheorghiță Geolgău - manager scouting FRF, antrenorii loturilor naționale de juniori și referenții județeni. Această competiție fotbalistică organizată de FRF este o noutate în calendarul competițional al juniorilor. Astfel cei mai talentați juniori vor participa în prima faza la un campionat regional tur/retur. În urma participării la această competiție, în funcție de evoluția jucătorilor se va forma lotul național U-14. Costurile de participare vor fi subvenționate în mare parte de către Federația Romană de Fotbal.

Jucătorii selecționați pentru meciul cu Tulcea sunt: Preda, Mihalache, Vasile –  portari, Stoian, Păun, Lăluciu, Norocea, Mocanu, Brozbu, Hălceanu, Vasilescu, Neacșu, Donciu, Anghelina, Pîrlog, Mazilu, Ghebuş. Mai fac parte din lot Ionescu, Fîşioiu, Şerbănică, Avram. Antrenor şi referent zonal este Paul  Cioran.

Partida de duminică dintre Selecţionata Vrancea şi Selcţionata Tulcea va avea loc pe stadionul Milcovul cu începere de la ora 13.00 şi va fi transmisă în direct pe pagina AJF Vrancea.