Superliga Altdorf Tehnik începe pe 16 septembrie

Seniori Stiri

Superliga Altdorf Tehnik va începe pe 16 septembrie. 18 echipe vor participa la noua ediție de campionat. Acestea au fost împărțite în trei serii de câte șase formații. La ședința de marți au fost prezenți 14 din cei 18 delegați ai echipelor participante. Competiția va fi sponsorizată și în acest an de compania Altdorf Tehnik. Managerul societății, Emil Crihană, a anunțat că va oferi la finalul întrecerii un echipament de joc uneia dintre formațiile participante. Fiecare echipă înscrisă în campionat va avea obligația să instaleze pe propria bază sportivă câte un banner al companiei Altdorf Tehnik.

Cele trei serii ale campionatului au următoarea alcătuire (numărul fiecărei echipe a fost stabilit prin tragere la sorți, iar împerecherea s-a făcut conform tabelei Berger):

 

Grupa A:

 1. Flacăra Urechești
 2. Victoria Gugești
 3. Sportul Ciorăști
 4. Săgeata Biliești
 5. Podgoria Cotești
 6. Voința Cîrligele

 

Grupa B:

 1. CSC Dumbrăveni
 2. Unirea Milcovul
 3. Tractorul Nănești
 4. CS Jariștea
 5. Național 2012 Golești
 6. Dinamo Tătăranu

Grupa C:

 1. FC Panciu
 2. FCM Adjud
 3. Gloria Răcoasa
 4. ACS Homocea
 5. ACS Mausoleul Mărășești
 6. Unirea Țifești
 7. Nota: Programul complet al meciurilor îl puteți găsi pe site-ul ajfvrancea.ro

La finalul meciurilor tur-retur din grupe se vor califica în Superliga Altdorf Tehnik primele două clasate din fiecare serie, plus două echipe de pe locul trei cu cel mai bun punctaj general. În Superliga Altdorf Tehnik se vor califica doar cluburile care vor înscrie echipe în campionatele de juniori A, B sau C, sau doua echipe de juniori D +E. Echipele clasate pe locurile 4-6 și cel mai slab loc 3 vor alcătui în primăvară liga a cincea. În cazul în care o echipă se califică în Superligă, dar nu are echipă de juniori, aceasta va fi înlocuită de următoarea clasată, ce îndeplinește condițiile impuse. Delegații au votat ca în sezonul 2017/2018 să se joace fără limită de vârstă, nicio echipă neavând obligația să folosească jucători sub 19 sau sub 21 de ani. Ziua de disputate a meciurilor rămâne la alegerea echipei gazdă. Partidele de la Tătăranu se vor juca în nocturnă, vineri seara, cu acordul echipei oaspete. Prima etapă a campionatului va avea loc pe 16-17 septembrie 2017. Pentru Biroul Executiv al AJF Vrancea au fost aleși, prin vot secret, doi reprezentanți, respectiv Corneliu Cherciu – Voința Cîrligele și Cornel Militaru – Sportul Ciorăști.