Copiii sunt aşteptaţi la campania ,,PERFOMANŢA ARE VIITOR”

Juniori Stiri

Federaţia Română de Fotbal împreună cu Gillette organizează la Rm-Sărat, sâmbătă 28 octombrie, începând cu orele 9:00, preselecţia campaniei ,,PERFOMANŢA ARE VIITOR”. Competiţia este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani. La această activitate sunt invitaţi să participe toţi copiii din judeţul Vrancea. Pe această cale, cluburile din judeţ, dar şi unităţile de învăţământ sunt rugate să anunţe copiii despre această campanie. Selecţia are loc pe stadionul din incinta bazei militare din oraşul buzoian. (D.C.)

In vederea participarii la „Gilette Performanța are viitor” .
-Copii se pot inscrie individual
-Parintii trebuie sa semneze acordul de participare la fata locului
-Participa copii nascuți intre anii 2003-2007
-In cazul in care sunt doritori dar nu au mijloc de transport AJF Vrancea poate organiza transportul .
-Inchirierea unui mijloc de transport se va face in functie de cererile facute catre antrenorii copiilor care vor notifica AJF -ul despre numarul doritorilor fiecarui club
-Copii nelegitimati care vor sa participe se pot inscrie direct la AJF Vrancea.Participarea lor este posibila numai impreuna cu unul dintre parinți.
#IMPORTANT :In vederea inlesnirii participarii la acest eveniment nu se vor disputa meciurile aferente competitiilor pe grupe de varsta in ziua de sâmbata .