Cupa satelor -echipe înscrise

Grassroots

Federatia Romana de Fotbal a lansat Cupa Satelor, noua competitie la a carei prima editie s-au inscris deja 10.000 de copii cu varsta sub 13 ani din satele si comunele Romaniei, anunta frf.ro.
„Competitia este organizata impreuna cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, dar va fi finantata integral de FRF.
Competitia incepe în 05 octombrie si se va incheia anul viitor.
Castigatorii vor merge, impreuna cu antrenorul, dar si cu primarul comunei, intr-o deplasare alaturi de echipa nationala, cel mai probabil la un meci din preliminariile Euro 2020.
În judetul Vrancea s-au înscris la start 12 comune: Vulturu, Gugești, Dumitrești, Vizantea, Bolotești, Țifești, Cîrligele, Ruginești, Nistorești, Jaristea, Vidra și Năruja.
Înscrierile ccontinua pâna pe data de 04 octombrie ,dată la care trebuie să depuneti la AJF Vrancea formuralele de inscriere insoțite de tabelulul cu sportivii participanti ,apti medical.După această data se va stabili programul fazei judetene a competiției,în functie de numarul final al comunelor inscrise.Se are în vedere organizarea a patru turnee pe zone geografice a judetului si a unui turneu final,care va decide echipa campioana ce va reprezenta Vrancea in fazele superioare.

Iata mai jos prezentarea competitiei: