Comunicat de presă al AJF VRANCEA

În urma articolelor apărute în presa locală referitor la evenimentul Footbal FOR Life mă văd nevoit să fac unele precizări. Am primit telefoane de nemulțumire din partea  a două societăți comerciale importante care au fost parte a acestui proiect şi care nu s-au regăsit în articolele scrise de dumneavoastră, cu toate ca ele au fost prezentate de AJF Vrancea ca şi parteneri ai evenimentului alături de DJST Vrancea, la fel ca si publicațiile dumneavoastră sau cluburile de copii si juniori. În calitatea de parteneri media ai evenimentului, moral era să nu omiteți aceste amănunte de aceia vă rog să publicați următoarele:
Evenimentul Footbal For Life care a reprezentat o reușită din toate punctele de vedere, respectiv spectacol sportiv si îndeplinirea scopului declarat de ajutorare a tinerei sportive Onea Georgiana, a fost posibil în primul rând cu ajutorul a două societăți comerciale pe care noi le-am inclus la organizatori. Prin contribuția lor ne-am asigurat că evenimentul poate fi realizabil. Este vorba de Pensiunea Green Garden Odobeşti care ne-a asigurat cazarea tuturor oaspeților prezenți şi ALTDORF TEHNIK care a asigurat masa festivă pentru toate cele trei echipe Unirea, Dinamo şi Steaua. S-au mai alăturat demersului nostru companiile Progres Distribuție, Bogmad  şi Obrigado. Toţi cei care ulterior au contribuit şi cărora le mulţumim pe aceasta cale sunt efectul unirii eforturilor făcute în primul rând de cele cinci societăți comerciale,  a Comisiei Județene de Arbitri Vrancea şi a cluburilor de copii şi juniori din județ. Fără sprijinul lor, AJF Vrancea nu demara acest eveniment cum de-altfel nici fără sprijinul DJST Vrancea.

Reinterez faptul ca aceasta campanie continuă ,toți cei cu suflet care pot ajuta in continuare pe Georgiana o pot face donând direct in contul deschis pe numele mamei Onea Mariana Lăcrămioara la Banca Transilvania RO69 BTRL RONC RT04 2400 8501.
Persoanele juridice care doresc sa sponsorizeze se pot adresa AJF Vrancea pentru întocmirea contractului de sponsorizare la adresa de email  office@ajfvrancea.ro
Vă mulțumim tuturor publicațiilor care au contribuit la promovarea evenimentului si vă urez in numele AJF Vrancea „SĂRBATORI FERICITE”
P.S.Mulțumesc in nume personal Profesorului Viorel Paizan pentru implicarea deosebita in promovarea evenimentului si in mod special pentru prestația din Sala Polivalenta.

Dan Dumitru – preşedinte AJF Vrancea

Vacanta la un click distanta